• 102

  Mitsubishi - et positivt ejerskab

  Vi er glade for, at du har valgt Mitsubishi, og derfor vil vi også gøre alt for, at dit ejerskab bliver en rigtig god oplevelse. Dit autoriserede Mitsubishi værksted står klar til at hjælpe dig med service, vedligeholdelse og tilbehør.

 • Vedligeholdelse

  Selv nye biler kræver vedligeholdelse. Ikke kun for at sikre din mobilitet, men også for at sikre din og dine passagerers sikkerhed. Regelmæssig service på et autoriseret Mitsubishi værksted betyder bl.a., at du kan få en højere pris for din bil. Dit Mitsubishi værksted står klar til at hjælpe dig, så du gennem hele bilens levetid får den bedste service til de bedste priser.

 • Garanti og Support

  Selvom vores biler er blandt de mest pålidelige på markedet, ønsker vi alligevel at gøre alt for at sikre dig, såfremt uheldet skulle være ude. Mitsubishi tilbyder en omfattende garantiordning samt EU-dækkende vejhjælp.

 • Kør sikkert

  Hvordan kører man en overlegen firehjulstrækker som Pajero, og hvordan er det nu, man håndterer uforudsete situationer som aquaplanning mm. Vi giver dig nogle gode råd med på vejen.

Kontakt en forhandler om en tjeneste