For at give dig den bedste brugeroplevelse anvender vores hjemmeside cookies. Når du fortsætter brugen af vores hjemmeside, accepterer du samtidig, at vi bruger cookies.
 • 5 gode grunde
  1. 5-stjernet sikkerhed
  2. Righoldigt standardudstyr
  3. Energiklasse A
  4. En af klassens bedste garantiordninger
  5. Sportsligt design
 • Vælger du en metallakfarve vises prisen inklusiv metallak. Pris ekskl. lev. person/varebiler kr. 3.880 . L200 kr. 4.480 Lancer MY15:

  Loading

  Denne model

  192.198 kr.

  Lancer Sportback Invite 1.6 l 117 hk

  187.740 kr.
  Farve Pris 4.458 kr.

  0 PRODUCTS IN COMPARISON

  Close

  You Cannot Select More Than 5 Cars

discover more
 • Tilbehør

  Interior Styling
discover more
 • Downloads

 • Vælg det rigtige indhold i edit mode
discover more
 • Vælg det rigtige indhold i edit mode
discover more
 • EKSTERIØR 

     
  Sportback_design_detail1

  Sportback_design_detail2 Sportback_design_detail6

  KØLERGRILL SOM ET JETFLY

  Med inspiration fra luftindtagene på et jetfly, fremhæver kølergrillen Lancers markante udseende.

  HÆKSPOILER 

  Lancer er udstyret med en smart hækspoiler. Udover at give bilen et sporty look, er den også med til at give en bedre aerodynamik, idet den styrer luftstrømmen over bagenden af bilen.

  INDFARVEDE SIDESKØRTER 

  Med Lancers skulpturelle sideskørter får du ikke kun et sporty look, de hjælper også til bedre aerodynamik.


   

  INTERIØR  

  Sportback_design_detail4

  Sportback_design_detail5

  Interior

  TÅGEFORLYGTER

  Lancers tågeforlygter er flot integreret i forkofangeren.

  EL-SIDESPEJLE M. VARME OG BLINKLYS

  Lancers indfarvede el-sidespejle med varme er en stor hjælp om vinteren. 

  RENE INTERIØRLINJER

  Designet er diskret og sofistikeret med rene linjer. Instrumentpanelets elegante kurve og forrudens hældning er behagelig at se på og giver samtidig en fornemmelse af plads. 


 • MOTORTYPE  AUTO STOP & GO
  RISE-KAROSSERI

  1.6 

  ASG-sportback   

  ASG2 

  body-stiffness
  sporty-suspension

   

  1.6 l MIVEC

  Lancer kommer med en økonomisk 1.6 l MIVEC benzinmotor med 5-trins manual gear. 

  AS&G

  Auto Stop & Go standser motoren, når du holder stille i trafikken. Dermed reduceres brændstofforbrug og CO2-emissioner uden at forstyrre de elektroniske systemer. Motoren starter med det samme, du har brug for det. Du får større effektivitet i kraft af, at gearindikatoren anbefaler det optimale gear til de øjeblikkelige kørselsforhold.

  SPORTSLIG AFFJEDRING

  Lancers karosseri er konstrueret ud fra Mitsubishis RISE-teknologi. Udover et stivere chassic, der giver øget sikkerhed, får du også et avanceret uafhængigt ophæng af alle fire hjul - det afgørende grundlag for en sportslig bil. Et multilink baghjulsophæng garanterer fremragende køreegenskaber uden at gå på kompromis med kørekomforten.

 • SÆDER

  FLEKSIBILITET

   

  Seats 

  rear-storage   loadfloor 

  SÆDER MED VARME

  Lancer Sportback's stofsæder er af høj kvalitet og konstrueret med en rigtig god støtte især til lænden. Om vinteren vil du sætte ekstra pris på sædevarmen, der kan indstilles i low/high. Lædersæder er ikke standard.

  FLEKSIBEL KABINE

  Lancer Sportback rummer nemt 5 personer inklusiv bagage. Har du brug for endnu mere plads kan du enten nedfælde sæderne helt eller nøjes med 60/40 split. 

  OPBEVARING

  Du kan justere gulvet, så du får endnu mere plads i kabinen. Hvis gulvet er i normal højde får du et smart opbevaringsrum under gulvet.

  INTERIØR 

   


    COMFORT-5

  COMFORT-6

  Sportback_comfort_detail15 

  RATBETJENT RADIO/CD

  I Lancer kan du betjene radio/CD'en via knapperne i rattet. Det giver dig en mere sikker kørsel, når du ikke behøver at fjerne blikket fra vejen.

  FULDAUTOMATISK KLIMAANLÆG

  Fuldautomatisk klimaanlæg er uundværlig både sommer og vinter. Sæt temperaturen og Lancers fuldautomastiske klimaanlæg sørger for, at temperaturen holdes under hele køreturen.

  OPBEVARING

  I Lancer er der opbevaringsrum til alle dine personlige ejendele. F.eks. er midterkonsollen todelt, hvor det øverste rum holder styr på de mindre ting. Ved bagsædet er der midterarmlæn med to kopholdere.  

  EKSTERIØR

   

   

   ETACS-2

  Sportback_comfort_detail7

  Sportback_comfort_detail9

  AUTOMATISK LYS- OG REGNSENSOR

  Regnsensoren aktiverer automatisk vinduesviskerne, når den registrerer fugt på forruden. En sensor måler også lysmængden, og tænder forlygterne efter behov. Det er ikke nødvendigvis kun i tusmørke. Lygterne tændes også, hvis du kører gennem en tunnel, eller hvis dagslyset reduceres under uvejr.  

  AUTOMATISK SLUKNING AF FORLYGTER

  Når du har slukket tændingen og forladt bilen, slukkes forlygterne automatisk, så batteriet ikke drænes. 

  EL-RUDETIMER

  Når du har fjernet nøglen fra tændingen, kan elruderne stadig betjenes fra kabinen i op til 30 sekunder, når fordørene er lukket.

   

  Sportback_comfort_detail18

  Sportback_comfort_detail19 

  Sportback_comfort_detail20

   

  HASTIGHEDSAFHÆNGIGE VISKERE

  Når forrudeviskerne er indstillet til periodisk funktion, ændrer en hastighedssensor viskerintervallet, så det passer til bilens hastighed og giver bedre udsyn. 

  KOMFORTVISKER

  Et klik giver en komplet vaskecyklus inklusiv 5 sekunders viskerforsinkelse for en perfekt ren forrude. Kan tilpasses og slås fra.  

  ESS (EMERGENCY STOP SIGNAL SYSTEM)

  ESS hjælper med at reducere risikoen for sammenstød bagfra. Hvis du træder bremsepedalen helt ned, aktiveres katastrofeblinket automatisk ved 3,5 Hz.

 • ASC & TCL

  ABS WITH EBD

  ASC Sportback_safety_detail6 ABS-EBD

  ASC OG TCL

  Lancers Active Stability Control (ASC) og Traction Control (TCL) regulerer bremsekraften til hvert hjul i sving og sikrer perfekt stabilitet. ASC og TCL forebygger også hjulspind på våde og glatte veje og minimerer i al slags vejr risikoen for den understyring, der opstår ved for høj fart i sving. 

  BRAKE OVERRIDE SYSTEM

  Brake Override System prioriterer bremserne frem for speederen, og gør det muligt for føreren at standse bilen med bremsepedalen, selv hvis speederen er trådt ned, og bilen kører med fuld fart.

  ANTI-BLOKERINGSSYSTEM M. BREMSEKRAFTFORDELING

  Lancers ABS-system givere kortere bremselængde, og gør det samtidig muligt at styre uden om forhindringer. Elektronisk bremsekraftfordeling (EBD) sikrer jævn og effektiv fordeling af bremsekraften til hvert hjul. Det giver dig maksimal bremsekraft og stabilitet. 

  BREMSEASSISTENT

  PASSIV SIKKERHED

   

  SAFETY-1  lancer-sedan-airbag.jpg

  body-stiffness 

  OPTIMAL BREMSEKRAFT

  I en nødsituation forøger bremseassistenten (BAS) bremsetrykket, hvis pedaltrykket ikke er tilstrækkeligt højt til at reducere bremselængden.

  7 AIRBAGS

  I tilfælde af et sammenstød beskyttes du af op til 7 airbags, inklusiv en til førerens knæ, der markant begrænser bevægelsen fremad.

  RISE-KARROSSERI

  Lancers stærke karrosseri yder ekstra beskyttelse, idet den er opbygget ud fra Reinforced Impact Safety Evolution (RISE) teknologien. Karrosseriets ekstreme stivhed fungerer også som den perfekte platform for affjedringen, der styrker Lancers sportslige køreegenskaber endnu mere.


 •  

  1973 - Lancer 1600 GSR - en øjeblikkelig succes

  Smart, let, kompakt og driftssikker: Takket være dens tekniske kvaliteter blev Lancer et hit straks efter lanceringen i 1973. Det følgende år markerede den sportslige Lancer 1600 GSR sig i rallysporten med en fantastisk debutsejr i det hårdeste af alle VM-rallyer (WRC), Safari Rally.

  1976 - et omdømme skabes

  Lancer kom hurtigt til at dominere verdensscenen. Den blev hurtigt kendt som bilernes konge i takt med dens mange sejre, hvoraf Safari Rally og Southern Cross Rally er de mest kendte. 

  1982 - Lancer Fiore - den første med forhjulstræk  

  I 1982 lancerede Mitsubishi Motors den første forhjulstrukne Lancer, MkIII også kendt som Lancer Fiore. De rene linjer og afbalancerede proportioner lokkede beundrende besøgende til udstillingslokalerne.

   


  1988 - Lancer MkV - den første hatchback

  Med den nye hatchback-model, der er et meget populært segment i Europa, supplerede Lancer sine stærke fordele med ekstra funktionalitet. 

  1992 - Lancer GRS - den første Lancer Evolution

  Mitsubishis første Lancer Evolution kom på markedet i 1992. Den blev især udviklet med henblik på deltagelse i Rally-VM. Den havde en akselafstand på 2500 mm, hvilket anses for ideelt til rally, og en fremragende motor med perfekt tuning udviklet på baggrund af flere generationer af driftssikre motorer fra Mitsubishi Motors. Navnet Lancer Evolution – eller Evo – blev hurtigt synonymt med medrivende præstationer og køreegenskaber.  

  1996 - Driver's World Championship

  Hurtig udvikling af nye modeller skulle blive et af kendetegnene for Lancer Evolution-serien. Med sin enorme hækspoiler var Lancer Evolution III designet og udviklet som den ultimative rallymaskine. Den vandt Mitsubishi Motors første individuelle mesterskab i WRC med Tommi Mäkinen bag rattet. 


  Heritage-1

  1998 - Manufacturer's World Championship

  1998 var en milepæl for Mitsubishi Motors. To årtier med hårdt arbejde, engagement og teknisk udvikling i Rally-VM blev belønnet, da Mitsubishi endelig vandt konstruktørernes mesterskab. Mitsubishi Motors holdt fast i at bruge produktionsbaserede biler, og den avancerede teknologi, der blev udviklet til rally, kom produktionsmodellerne til gode.  

  2003 - MkVIII - Lancer vender tilbage

  Efter et par års pause vendte Lancer tilbage til Europa i 2003. Et år senere kom Lancer Evolution VIII til. Med sin nye front var den mere i overensstemmelse med virksomhedens overordnede design, og Super AYC-teknologien blev føjet til databladet. 

  2005 - MkIX -  den forrige generation

  Som den sidste af den forrige generation bød Lancer Evolution IX fra 2005 på mere avanceret aerodynamik og et letvægtskarrosseri i aluminium. Samtidig blev standardudgaven af Lancer valgt til årets bil på det vigtige russiske marked.

discover more
 • service

  Mitsubishi Serviceaftale

  Fast ydelse

 • Prismatch

  Mitsubishi Prismatch

  Prismatch på dit serviceeftersyn

discover more