For at give dig den bedste brugeroplevelse anvender vores hjemmeside cookies. Når du fortsætter brugen af vores hjemmeside, accepterer du samtidig, at vi bruger cookies.

  • Disclaimer

    Immaterielle rettigheder

    Alt materiale på hjemmesiden tilhører Mitsubishi. Materialet må ikke kopieres eller reproduceres, med mindre det er en uundgåelig følge af læsning af materialet online. Du må dog printe til dit eget personlige brug. Du har enkelte muligheder for at downloade baggrundsbilleder, pauseskærme og andre værktøjer fra hjemmesiden.

    Informationernes korrekthed

    Oplysningerne på denne hjemmeside er målrettet Mitsubishi Danmarks kunder i Danmark og må ikke anvendes i andre lande. Vi vil bestræbe os på at sikre, at indholdet af denne hjemmeside er korrekt og opdateret. Mitsubishi Danmark forbeholder sig dog retten til når som helst at ændre priser, modelvarianter og produktspecifikationer. Dette betyder, at oplysningerne kan være forældende, hvorfor vi fraskriver os ansvaret for brugen af oplysningerne. Bilerne, der er vist på billederne og videoklippene kan afvige fra det danske model- og udstyrsprogram på visse områder og kan indeholde ekstraudstyr. Mitsubishi Danmark tager forbehold for prisændringer, rente- og afgiftsændringer, og der tages forbehold for eventuelle trykfejl.