Space Star
For at give dig den bedste brugeroplevelse anvender vores hjemmeside cookies. Når du fortsætter brugen af vores hjemmeside, accepterer du samtidig, at vi bruger cookies.
 • Masser af udstyr
  1. Aut. klimaanlæg
  2. Ratbetjent radio/CD, Bluetooth & fartpilot
  3. Nøglefri adgang & start/stop
  4. Sædevarme & Alufælge
  5. Elruder og elsidespejle
 • Vælger du en metallakfarve vises prisen inklusiv metallak. Pris ekskl. lev. person/varebiler kr. 3.880 . L200 kr. 4.480
Mere om denne model
 • Spar 30.000 kr. og få masser af udstyr


  Space Star 1.2 Inbeat er et oplagt valg til dig, som værdsætter en kompakt bil i byen, og
  som ikke vil gå på kompromis med hverken sikkerheds- eller komfortudstyret. Space Star
  har tilmed et flot energimærke A+ og laveste halvårlige ejerafgift.

  Space Star Inbeat udstyr

  • Automatisk klimaanlæg
  • Ratbetjent Bluetooth og radio/CD
  • Ratbetjent Fartpilot
  • Nøglefri adgang og start/stop
  • Sædevarme, for
  • Elsidespejle m. varme og blink
  • Elruder, for og bag
  • 15" alufælge
  • Regnsensor
  • Mørktonede ruder
  • Hækspoiler
  • Tågeforlygter
  • 3 år gratis vejhjælp
  • .....Og meget mere

  Pris. Kr. 119.995 ekskl. lev. kr. 3.880 og metallak. Begrænset antal
  Forbrug: v. bl. kørsel (EU norm) 23,3 km/l. CO2-udslip 100 g/km. Energimærke A+
  Garanti: 5 års garanti/ maks. 100.000 km. 

 • AKTIV SIKKERHED 

     
  Safety-7
  Safety-6 Safety-1 

  FREMRAGENDE UDSYN

  A-stolperne er udviklet med henblik på at udvide synsfeltet og give dig et klar og uhindret overblik over vejen.

  ABS MED EBD

  ABS forhindrer, at hjulene blokerer under nødopbremsning, så du bevarer kontrollen over bilen selv på glatte veje. EBD (elektronisk bremsekraftfordeling) fordeler bremsekraften til alle fire hjul med henblik på mere effektiv opbremsning. 

  EL-SIDERUDER

  Ruderne åbnes og lukkes med et enkelt tryk. Ruden i førersiden standser automatisk og sænkes igen, hvis f.eks. en arm registreres, når ruden lukker.

  Safety-4
  Safety-5 ASC

  STARTSPÆRRE

  Nøglen sender en unik kode, der skal svare til den kode, der er kodet ind i motorens styresystem, før motoren kan startes. Motoren starter ikke uden en unik, autoriseret nøgle, og dermed forhindres tyveri effektivt.

  HILL START ASSIST

  Ved start på en stigning forhindrer HSA, at bilen ruller bagud, når du slipper bremsen. Det sker ved, at systemet opretholder bremsetrykket i op til to sekunder, indtil speederen trædes ned. Standard på Intense CVT.

  ASC MED TCL

  Space Stars avancerede Active Stability Control (ASC) og Traction Control (TCL) regulerer bremsekraften til hvert hjul i sving og sikrer perfekt stabilitet. ASC og TCL forebygger også hjulspind på våde og glatte veje og minimerer i al slags vejr risikoen for farlig understyring, der opstår ved for høj fart i sving.

  PASSIV SIKKERHED 


   
  Safety-3 
  Safety-0  Safety-9

  AIRBAGS

  Front-, side- og gardin SRS airbags reducerer konsekvenserne af sammenstød fra alle retninger for både fører og passagerer. 

  RISE-KARROSSERI

  For at beskytte dine passagerer og dig er Space Star udstyret med et kraftigt RISE-karosseri (Reinforced Impact Safety Evolution), der er fremstillet i højstyrkestål, som effektivt absorberer og fordeler kollisionskraft fra alle retninger.

  ISOFIX BARNESTOLSBESLAG

  For at gøre det hurtigt, let og sikkert at montere barnesæder er Space Star udstyret med 2 indbyggede ISOFIX barnestolsbeslag. 


  Safety-14 
  Safety-10 

   


  TPMS (DÆKTRYKSOVERVÅGNING)

  TMPS anvender sensorer i hjulene til at overvåge dæktrykket, og en advarselslampe på informationsskærmen tændes, hvis et eller flere dæk har for lavt tryk.

  EMERGENCY STOP SIGNAL SYSTEM (ESS)

  ESS er udviklet for at reducere sandsynligheden for kollisioner bagfra.  Hvis bremsepedalen trædes helt ned i en nødsituation, aktiverer Space Star automatisk katastrofeblinket for at advare bagvedkørende om faren. 


 • Mitsubishi - nu med 5 års fabriksgaranti

  Mitsubishi er første japanske mærke, der lancerer 5 års fabriksgaranti/ 100.000 km. på hele modelprogrammet*, og kan nu tilbyde dig en af markedets bedste garantier.

  Med 5 års fabriksgaranti har du en højere grad af sikkerhed, hvis uheldet alligevel skulle være ude, og du får brug for reparationer i forbindelse med materiale- og eller fabrikationsfejl under garantien.

  Som Mitsubishi ejer får du en attraktiv garantiordning på alle modeller

  • 5 års mekanisk garanti
  • 5 års garanti på lak
  • 12 års garanti mod indefrakommende gennemtæring

  Læs mere om vores garantibestemmelser

  *5 års fabriksgaranti maks. 100.000 km. gælder alle nye modeller.
 • KABINEPLADS OG OPBEVARING

     
  comfort-26  Comfort-24 
  Comfort-21

  RUMMELIG KABINE

  Du bliver måske overrasket over, hvor rummelig Space Stars kabine er. Materialerne er behagelige at røre ved, og de ergonomiske sæder gør selv lange ture til en behagelig fornøjelse for alle. De alsidige bagsæder kan lægges ned 60:40 og opfylder derved skiftende behov for last og passagerer.

  FOLDBART SPLITBAGSÆDE (60:40)

  Hvis du skal transportere større genstande, kan bagsæderne lægges helt fladt ned, så der opnås et stort bagagerum. Eller du kan vælge at benytte 60:40 splitbagsædet, så der er plads til lange genstande, samtidig med at der stadig er bagsædeplads til rådighed. 

  PRAKTISK OPBEVARING

  I fordørerne er der god plads til at opbevare flasker og andre genstande. 

    Comfort-20

  Comfort-15

  Comfort-13 

  NØGLEFRI BETJENING (KOS)

  På Space Star Intense får du nøglefri betjening. Når du har nøglen på dig, kan du trykke på en knap udvendigt på fordørene eller baklappen for at låse alle døre og bagklap op eller i. Du kan starte bilen ved et enkelt tryk på motorknappen i cockpittet. 

  REGNSENSOR

  Space Star Invite og Intense har som standard regnsensor, som automatisk aktiverer vinduesviskerne, når den registrerer fugt på forruden. 

  AUTOMATISK BAGRUDEVISKER VED BAKGEAR

  Når bagrudeviskerne sættes på "INT", går de automatisk i gang, når du sætter bilen i bakgear, så udsynet bagud forbedres. 

  Comfort-29  Comfort-11 Comfort-10 

  AUTOMATISK GENLÅSNING AF DØRE

  30 sekunder efter du har trykket på knappen til oplåsning af dørene fra kabinen i din Space Star, låses alle dørene igen automatisk, hvis de ikke er blevet åbnet. 

  KOMFORTBLINK

  Når du skifter vognbane, kan du trykke let på blinkerarmen for at blinke tre gange.  Du kan også se blinket på instrumentpanelet.

  ALARM FOR ÅBEN DØR

  En alarm aktiveres automatisk, hvis du begynder at køre med en helt eller delvist åben dør.

  ANDET UDSTYR  

     
  Comfort-8 
  Comfort-7 Comfort-6

  AUDIOSYSTEM

  Audiosystemet, der er integreret i instrumentpanelet, giver dig mulighed for at tilslutte bærbare medieafspillere. Panelet har en flot sort finish, og designet passer perfekt til resten af kabinen. 

  AUTOMATISK KLIMAANLÆG/ AIRCONDITION

  Space Star Inform og Invite har som standard aircondition, hvorimod Intense byder på fuldautomatisk klimaanlæg. Begge systemer sørger for behagelig temperatur i kabinen.

  USB INDGANG

  Medbring din ynglingsmusik og tilslut via USB indgangen.

  Comfort-27 
  Comfort-5 Comfort-4 

  EL-JUSTERBARE SIDESPEJLE

  De fjernbetjente sidespejle kan foldes ind og ud fra førersædet. 


  FØRERSÆDE MED INDSTILLING AF LÆNGDE, HÆLDNING OG HØJDE

  Førersædet kan hæves eller sænkes, så der opnås en god og behagelig kørestilling.

  START/STOP-KNAP TIL MOTOR

  Space Star Intense har nøglefri betjening, så du kan starte bilen helt uden at tage nøglen op ad lommen. Med et enkelt tryk starter motoren straks. Når du har nået dit mål, skal du blot trykke igen for at slukke motoren.

  Comfort-3 
  Comfort-1   Comfort-2 

  RAT

  Rattet kan hæves eller sænkes, så du opnår den ideelle køreposition.

  FARTPILOT

  Bilens hastighed opretholdes automatisk, uden at du behøver holde foden på speederen – det gør lange ture mere afslappede. Systemet kan deaktiveres ved at trykke på koblingen eller bremsen. Standard på Space Star Intense.

  RATBETJENT BLUETOOTH OG AUDIO

  Den praktiske betjening af Bluetooth og radio/CD er, på Space Star Intense, placeret på rattet, så funktionerne altid er lige ved hånden. 

 • Cleartec-2

  cleartec-5

  Cleartec-1

  ROBUST KARROSSERI

  Karrosseriet er ekstremt robust og let takket være omfattende brug af stålplader med høj trækstyrke, der samtidig giver et højt niveau af kollisionssikkerhed. 

  MULTIINFORMATIONSDISPLAY

  Space Stars multiinformationsdisplay leverer forskellige oplysninger f.eks. AS&G, brændstofforbrug, gearskifteindikator og udendørstemperatur.

  REN, SMART, CLEARTEC

  Space Star er komplet udstyret med vores nyeste intelligente miljøvenlige løsninger, der reducerer såvel CO2-udledning som brændstofforbrug markant. Standardfunktionerne omfatter Auto Stop & Go, gearskifteindikator, ECO-kørselsassistent, letvægtskarrosseri og en intelligent generator, der oplader batteriet under deceleration og opbremsning.

  cleartec-3

  Cleartec-4

   

  CLEARTEC

  Både 1.0 og 1.2 MIVEC-modeller byder på intelligente teknologier. 1.0 versionen er den bil i B-klassen med bedste brændstoføkonomi - op til 25 km/l (EU norm). 1.2 versionen har 80 hk og kører 24,3 km/l og med CVT aut. gear 23,3 km/l.

  AUTO STOP & GO

  Auto Stop & Go (AS&G) reducerer brændstofforbruget og CO2-udledningen ved automatisk at slukke motoren, når bilen står stille, f.eks. når du venter ved et trafiklys. Motoren starter igen, så snart du fjerner foden fra bremsepedalen. 

   
 •  

  MOTORER 

   

   

  Motorer 


  1.0-LITERS DOHC 12-VENTILERS MIVEC

  Space Star er udstyret med en dynamisk ny 1.0 liters 3-cylindret MIVEC motor med 71 hk og et maks. moment på 88 Nm ved 6.000 omdr./min. Den lette motor har et imponerende lavt brændstofforbrug på 25 km/l - B-klassens bedste.

  1.2-LITERS DOHC 12-VENTILERS MIVEC

  Du kan også vælge en kraftigere motor med 80 hk og et maks moment på 106 Nm ved 4.000 omdr./min.

  MIVEC - MITSUBISHI INNOVATIVE VALVE TIMING ELECTRONIC CONTROL

  MIVEC er en unik teknologi, der justerer timingen af indsugningen, og dermed sikrer optimal ydelse ved alle omdrejningstal. Ved lave omdrejninger leverer MIVEC øjeblikkelig acceleration for mere støjsvag start, mens ydelsen får et imponerende boost ved højere omdrejninger.

  EURO 5B-EMISSIONSSTANDARDER

  GEARKASSE


  Performance-1

  Performance-2

  Performance-10 

  EURO 5B

  Space Star overholder EU's Euro-5b-emissionsstandard for forurenende emissioner fra diesel- og benzinkøretøjer. Euro 5b-motorerne hjælper med at reducere nitrogenoxider (NOx) og partikler (PM), der er skyld i alvorlige sundheds- og miljøproblemer.

  5-TRINS MANUEL GEARKASSE

  Vælg den 5-trins manuelle gearkasse, hvis du foretrækker den følelse af kontrol, som kun et manuelt gearskifte kan give. 

  INVECS-III CVT

  INVECS-III (Intelligent & Innovative Vehicle Electronic Control System III) CVT-gearkassen med høj gearing opretholder optimale omdrejningstal, der sikrer høj ydelse og god brændstoføkonomi. Du får glæde af jævn acceleration og deceleration samt effektiv gearing til alle kørselsforhold.

  BRÆNDSTOFØKONOMI

   


  Performance-7

  Performance-6

  Performance-5

  BRÆNDSTOFØKONOMI

  Det er billigere og mere miljøvenligt at rejse i Space Star. Du kan køre længere med færre optankninger takket være førende brændstoføkonomi i klassen.

  Op til 25 km/l for 1.0l 5-trins man. med AS&G (EU norm) 

  LET KARROSSERI

  Samtlige komponenters struktur og design er blevet grundigt gennemgået for at opnå et lettere karosseri. Unødvendig masse og vægt blev reduceret grundigt i selv de mindste detaljer – uden at gå på kompromis med den strukturelle integritet eller sikkerheden.

  SPECIALDÆK MED LAV MODSTAND

  Space Star leveres som standard med dæk med lav rullemodstand. De er udviklet med henblik på forbedret brændstofforbrug ved at minimere den energi, der går til spilde, når dækkene ruller hen ad vejen. Resultatet er mindre friktion, mindre dækslid og lavere brændstofforbrug.

  AERODYNAMISK DESIGN

  FINTUNET OPHÆNG

  VENDERADIUS

  Performance-4

  Performance-8


  Performance-11

  AERODYNAMIK

  Den strømlinede Space Star skærer sig gennem luften med en af klassens bedste modstandskoefficient, Cd, på 0,27, der reducerer vindstøj og CO2-udledning og samtidig forbedrer brændstoføkonomien og stabiliteten ved høje hastigheder. De aerodynamiske detaljer omfatter en innovativ todelt tagende (patenteret), frontspoilere og undervognsbeklædning. 

  MacPherson ophæng

  Space Star har MacPherson-ophæng foran og torsionsstænger bag, der er fintunet med henblik på let og komfortabel kørsel under forskellige forhold. 

  MINIMAL VENDERADIUS

  Den lille venderadius bidrager til de fremragende køreegenskaber og gør Space Star til en leg at køre for alle.

 •  Mitsubishi Finans tilbyder lige nu finansiering af den helt nye Mitsubishi Space Star 1.0 Inform fra kun kr. 1.084 pr. md
  Finansiering 10092015 
   

   Dette er eksempler. Kontakt en Mitsubishi forhandler og få udregnet et tilbud der matcher dit ønske.

   Finansiering gælder via Mitsubishi Finans. Alle priser er inkl. moms, leveringsomkostninger kr. 3.880 og ekskl. metallak og evt. udstyr.
   Kaskoforsikring samt betaling via NETS er påkrævet.
   Der tages forbehold for endelig kreditvurdering samt pris-, rente og afgiftsændringer.
   Annuitetslån med tinglyst ejendomsforbehold (bil)
   Finansingstilbuddet gælder de nævnte bilmodeller til og med 31.03.16.
 • EKSTERIØR


   
  Design-6

  Design-7

  Design-5

  TÅGEFORLYGTER OG KØRELYS

  Med lygterne i forkofangeren får styling og sikkerhed et løft, både nat og dag. Tågeforlygterne er standard på Space Star Intense.

   

  FORLYGTER

  De elegante forlygter gør Space Star endnu mere iøjnefaldende på vejen.

  FORKOFANGER

  Forkofangerens glatte former leder vinden mod siderne og giver derved bedre brændstoføkonomi.

   
  Design-10 

  Design-8

  Design-9 

  ALUMINIUMSFÆLGE

  De 15" aluminiumsfælge med eksklusiv finish giver Space Star Intense et sporty look, men frem for alt et fast vejgreb på alle typer af vej. 

  SIDESPEJLE MED BLINK

  Space Star Intense har smart integrerede sideblink i sidespejlene. Om vinteren vil du sætte pris på varme i sidespejlene.

  BAGSPOILER MED STOPLYGTE

  Tagspoileren reducerer effektivt luftmodstanden og har en indbygget højtmonteret LED-stoplygte for ekstra sikkerhed. 

  INTERIØR

     
  Design-2
  Design-3

  INSTRUMENTKLYNGE MED DETALJER

  Let og hurtig aflæsning takket være justerbar lysstyrke. 

  MULTIINFORMATIONSDISPLAY

  Space Stars multiinformationsdisplay leverer forskellige oplysninger som f.eks. AS&G-monitor, brændstofforbrug, gearskifteindikator og udendørstemperatur. Gearskifteindikatoren viser det ideelle tidspunkt for gearskifte på baggrund af motorens omdrejningstal og kørselsforhold – på denne måde undgår du brændstofspild og CO2-udledning. 


downloads
 • Downloads

Service
 • Vejhjælp

  Mitsubishi Vejhjælp

  Gratis vejhjælp hele døgnet

  Læs mere
 • Prismatch

  Mitsubishi Prismatch

  Prismatch på dit serviceeftersyn

  Læs mere
 • service

  Mitsubishi Serviceaftale

  Fast ydelse

  Læs mere